Australian Open

A murit subit la Australian Open jurnalistul care îl critica pe Djokovic pentru că nu se injectase cu ARNm. Reacția jucătorului sârb

Săptămâna trecută a încetat din viață subit, în timp ce se afla la Australian Open, cunoscutul jurnalist englez de tenis de la Daily Mail Mike Dickson (60 de ani), conform The Telegraph.

"Suntem devastați să anunțăm că minunatul nostru soț și tată, Mike, s-a prăbușit și a murit în timp ce se afla la Melbourne pentru Aus Open", a transmis familia lui Dickinson chiar pe fostul cont al acestuia, rămas activ pe X. 

Deși este cunoscut în lumea presei de tenis, Dickinson a intrat în campania mondială de injectare cu serurile ARNm sintetic, din perioada 2021-2022.  "Bun-venit în lumea trăsnită a lui Novak Djokovic: Superstarul tenisului anti-vaxxer este un adept al copacilor care insistă că "piramidele" din Bosnia emană energie mistică și că gândurile pozitive pot PURIFICA apa", scria Dickinson la începutul anului 2022, pe Daily Mail.

"Djokovic și-ar putea reduce șansele de a deveni cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, dacă va refuza să ia vaccinul”, insista acesta.
 
Novak Djokovic nu s-a injectat cu ARNm în ciuda tuturor presiunilor, fiind gata să termine cariera, dacă era cazul și ratând turnee importante  din această cauză.

Aflând de moartea subită a lui Dickinson, Novak Djokovic a scris mesajul de mai jos.

 



A murit subit la Australian Open jurnalistul care îl critica pe Djokovic pentru că nu se injectase cu ARNm. Reacția jucătorului sârb