Jocurile Olimpice 2012

Sanse de 50 la suta ca Larisa Iordache sa participe la individual compus

Antrenoarea Mariana Bitang a declarat, joi seara, dupa antrenamentul oficial al echipei de gimnastica a României, ca sunt 50 la suta sanse ca gimnasta Larisa Iordache sa evolueze la concursul individual compus de la Jocurile Olimpice.

''Sunt sanse de 50 la suta ca Larisa Iordache sa reuseasca sa participe la individual compus. Daca va reusi, ramâne de vazut. Este foarte dificil, ea a fost cea mai importanta parte a echipe'', a precizat Bitang, citata de presa americana.

Gimnasta Larisa Iordache, diagnosticata cu fascita la Londra, a facut exercitii bune la bârna si paralele, la antrenamentul oficial, de joi seara.

Ziua de joi a fost complicata pentru echipa feminina de gimnastica a României, dupa ce Larisa Iordache a fost diagnosticata cu fasciita, în urma unor dureri la un calcâi. Antrenorii Mariana Bitang si Octavian Bellu au spus ca nu au stiut de problemele sportivei, care le-a ascuns, dorindu-si foarte mult sa participe la JO, astfel ca au fost nevoiti sa recunoasca faptul ca sansele României la o medalie pe echipe, dar si la individual compus, au scazut considerabil.

Calificarile echipei feminine sunt programate duminica.

La ora 22.00 a început antrenamentul oficial al echipei României, iar Larisa Iordache a fost si ea testata. Mezina echipei tricolore a reusit exercitii excelente la bârna si paralele, evitând solul si sariturile, în timp ce coechipierele sale, mai ales Catalina Ponor si Sandra Izbasa, au fost ''exuberante'', potrivit relatarilor presei internationale.

Octavian Bellu a declarat ca, cel mai probabil, Larisa Iordache va fi înscrisa doar la paralele, dar pâna sâmbata, în ziua limita a înscrierilor, gimnasta mai are sanse de recuperare, astfel ca toate sperantele se îndreapta spre o posibila participare la mai multe aparate.

 



Sanse de 50 la suta ca Larisa Iordache sa participe la individual compus