Jocuri olimpice

Biletele pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio epuizate in 15 minute

In cazul in care va bate un gand sa ajungeti la Rio de Janeiro pentru a asista la ceremonia inaugurala a editiei 2016 a Jocurilor Olimpice de Vara trebuie sa stiti ca oficial nu mai sunt bilete.

Cererea a fost una uriasa, atingand potrivit organizatorilor 120.000 de solicitari pe ora, astfel ca nu a fost nevoie decat de 15 minute pentru ca biletele ceremoniei de deschidere sa fie epuizate, ceremonie care va avea loc in 5 august 2016 pe legendara arena Maracana.

Procesul de achizitie a fost unul exclusiv online, pe pagina oficial de internet a competitiei.

De asemenea, spectatorii au aratat un interes major pentru ceremonia de inchidere, finalele turneelor de fotbal, baschet, handbal si pentru cursa de atletism pe distanta de 100 metri, regina balului pentru intrecerile atletice.

In total, Comitetul de organizare a anuntat ca vor fi comercializate aproape 5 milioane de bilete pentru peste 500 de sesiuni ale diferitelor discipline sportive din cadrul programului Jocurilor Olimpice de Vara Rio 2016.Biletele pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio epuizate in 15 minute