Jocuri olimpice

Crucea de pe Domul Invalizilor a fost înlocuită cu o săgeată pe afișul oficial al Jocurilor Olimpice Paris 2024

Lupta contra creștinismului începută în a treia decadă a Secolului al XXI-lea este pe față. Familiile homosexuale care pot adopta și copii au fost aprobate în țările catolice, dar și Grecia. Acestea sunt capul de afiș al atacului, pe lângă propaganda mondială prin Netflix, Disney și altele. Acum, la Jocurile Olimpice de Vară Paris 2024, pe afișul competiției crucea a fost ștearsă și înlocuită cu o tijă dreaptă.

Informația a fost anunțată de Le Figaro, preluată de mariustucă.ro citat de Activenews.ro.

Pe afișul oficial al Jocurilor Olimpice de la Paris, crucea din vârful cupolei Domului Invalizilor a fost ștearsă și nu apare niciun steag francez. Pe rețelele de socializare e denunțată o „invizibilitate” a identității franceze.

„Vom observa dorința lor de a șterge toate semnele creștinismului” , „Au îndrăznit” , „O rușine pentru țara noastră” , se poate citi pe rețelele de socializare. „Nu apare steagul francez. Invizibilitatea identității noastre este o greșeală inacceptabilă. Wokismul trebuie înfruntat fără încetare peste tot ”, spune deputatul RN Nicolas Meironnet.

"Crucea de pe Dôme des Invalides este înlocuită de o simplă săgeată pe afișul Jocurilor Olimpice din 2024! Această ștergere demonstrează încă o dată ideologia dăunătoare a acestui guvern care neagă tradițiile noastre", spune un alt utilizator pe twitter

"Unde este respectul pentru valorile noastre și pentru istoria noastră? O rușine care nu trebuie să rămână fără răspuns"

Europarlamentarul Gilbert Collard subliniază „opera trădătorilor vinovați de negarea fundamentală a Franței” .

Contactați de Le Figaro, Ugo Gattoni și Comitetul de Organizare Olimpic nu au răspuns încă solicitărilor.



Crucea de pe Domul Invalizilor a fost înlocuită cu o săgeată pe afișul oficial al Jocurilor Olimpice Paris 2024