Fotbal

Victorie pentru Chiajna la revenirea in Liga 1

Ilfovenii au trecut la limita, scor 1-0, de nou-promovata Corona Brasov, gratie unei lovituri de pedeapsa transformate de Daniel Florea, in minutul 25. Brasovenii se afla la cea de-a patra infrangere consecutiva in tot atatea etape, detinand si alte non-performante, cum ar fi: 5 cartonase rosii si 3 penaltiuri dictate impotriva sa. Deplasarea la Chiajna nu a reprezentat o exceptie, dupa ce debutantul Braganca a fost eliminat inca din minutul 13 al partidei.

Corona a inceput bine meciul, cu un sut puternic la poarta aparata de Ramniceanu, care s-a intins cat a putut, scotand mingea expediata spre vinclu de Ion Coman. Continuarea, insa, a fost din alt film, in conditiile in care Braganca a primit doua cartonase galbene in mai putin de un sfert de ora (4' si 13'), iar Florin Ilie l-a busculat in careu pe Florea, spre mijlocul reprizei.

Marcel Birsan a indicat pe buna dreptate punctul cu var, pentru ca Daniel Florea sa traga puternic, pe centrul portii, pentru 1-0.

Finalul de repriza le-a apartinut oaspetilor, care au amenintat poarta Concordiei prin Chirciu (36') si Florin Ilie (43'), blocati de fiecare data de Victor Ramniceanu. Putea fi si mai rau pentru Corona, dupa ce Martac a scos de pe linia portii o minge lobata de Nelut Rosu, in prelungirile primei parti.

In minutul 56, Neacsa l-a pus la mare incercare pe portarul Concordiei, introducand o noua "fisa" zece minute mai tarziu, pe fondul unei conditii fizice precare a ilfovenilor.

Chiar si in aceste conditii vitrege, brasovenii isi putea trece in cont primul punct in clasament, minutul 80, doar imprecizia lui Marius Ene la finalizare facand ca tabela sa ramana neschimbata pana la final.



Victorie pentru Chiajna la revenirea in Liga 1