Fotbal

Steaua tinuta in joc de glezne. Mihai Stoica solicita un raspuns din partea FRF

Steaua este in postura victimei colaterale in urma deciziei TAS de vineri prin care Rapid a fost retrogradata in Liga 2, iar Concordia Chiajna repusa in drepturi pentru a evolua in Liga 1.

Formatia campioana avea meci programat, samabata seara de la 21:00 contra celor de la Rapid, meci care nu se va mai disputa.

Oficialii LPF au anuntat, pe genunchi, ca in locul Rapidului va evolua Concordia Chiajna, numai ca Ionut Chirila, antrenorul ilfovenilor, spune ca acest lucru nu este posibil. Jucatorii au primit liber doua zile si sunt raspanditi prin tara.

In tot acest timp Steaua asteapta un raspuns oficial din partea cuiva indreptatit sa il ofere, FRF sau LPF, iar 10.000 de oameni au in programul de sambata seara un meci pe Arena Nationala. Printre acestia si multi rapidisti care isi achizitionasera tichete la derby-ul bucurestean.

"Este strigator la cer. Nimeni nu-si asuma responsabilitatea pentru aceasta situatie creata. Noi tinem jucatorii in cantonament si ii incarcam negativ. Stam ca imbecilii si asteptam. Sa ne spuna si noua cineva ca jucam pe 31 decembrie sau ca nu jucam", declara Mihai Stoica.

"Aproape 10.000 de stelisti si-au cumparat bilete pentru a vedea Steaua-Rapid. Acum nu stim nici daca jucam contra Chiajnei. Noi suntem dispusi sa jucam cu oricine, cu Rapid, cu Chiajna, cu selectionata Rapid/Chiajna, din doua atingeri, cu gol din offside si asa mai departe", mai spune acesta.



Steaua tinuta in joc de glezne. Mihai Stoica solicita un raspuns din partea FRF