Fotbal

Steaua-CFR Cluj 3-0. Victorie cu frana de mana trasa

Steaua s-a impus fara niciun fel de probleme, scor 3-0, in fata lui CFR Cluj, oaspetii reusind sa expedieze un singur sut pe spatiul portii lui Tatarusanu, inatacabila pe parcursul celor 90 de minute. Piovaccari, cu un gol de atacant "vero", Adi Popa si Cristi Tanase, autorii celor trei goluri.

Repetitia pentru dubla cu Legia Varsovia a debutat cu o bara a Stelei, din fruntea lui Vlad Chiriches, urmata de executia imprecisa a lui Mihai Pintilii, la o balbaiala in apararea oaspetilor.

Preocupat mai cu seama sa-si demita proprii antrenori, Cadu l-a scapat din marcaj pe Piovaccari, in minutul 12, italianul trecandu-si in cont primul gol in Liga 1, dupa o centrare de manual a macedoneanului Daniel Georgievski. La pauza, pe buna dreptate, Mircea Rednic deja lansa glume in presa pe seama lusitanului.

Pe fondul unei prestatii apatice a CFR-ului, Steaua si-a dublat avantajul cu zece minute inainte de pauza, cand Adi Popa a gasit coltul lung al portii aparate de Felgueiras, surprins de executia mijlocasului de banda al campioanei en-titre.

CFR Cluj a fost numarata in picioare in repriza a doua, stelistii continuand asaltul spre poarta lui Felgueiras cu un sut in forta expediat de Nicusor Stanciu, la trei minute de la reluare.

In minutul 60, Cristi Tanase a ridicat scorul la 3-0. Dribling scurt in fata lui Velayos, continuat cu sut perfect, spre vinclu, profitand de faptul ca Felgueiras iesise de pe linia portii.

Putea fi 4-0, patru minute mai tarziu, cand Adi Popa si Iasmin Latovlevici nu au fost la fel de precisi la finalizare. Cu cateva secvente inainte de final, Robert Maah a irosit, de asemenea, o sansa buna de a inscrie golul de onoare, in timp ce Ciprian Deac, din lovitura libera, nu l-a putut pacali pe Tatarusanu cu un sut plasat din marginea careului.

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches (Gardos 71'), Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, Stanciu, Tanase (Ad. Cristea 64') - Piovaccari (Iancu 59')

Rezerve: Nita, Gardos, Prepelita, Ad. Cristea, Parvulescu, Radut, Iancu.

CFR Cluj: Felgueiras - Velayos, Cadu, Piccolo, Camora - Voiculet (Muniru 73'), Obiora, Deac - Fl. Costea (Kapetanos 54'), Batin (Hora 72'), Maah

Rezerve: Minca, Sepsi, Kapetanos, Hora, Djokovic, I. Rada, Muniru

Cartonase galbene: Pintilii 6', Tanase 32', Stanciu 80', Gardos 90'/ Cadu 67', Muniru 82', Kapetanos 86'



Steaua-CFR Cluj 3-0. Victorie cu frana de mana trasa