Serie A

Tatarusanu, titular in premiera la Fiorentina in Serie A. Debut nefericit pentru fostul stelist

Ciprian Tatarusanu evolueaza ca titular, marti dupa-amiaza de la ora 16:00, pentru Fiorentina in meciul pe care formatia Viola il sustine in deplasare cu AC Parma in etapa a 17-a din Serie A.

Antrenorul Vincenzo Montella l-a retras pe brazilianul Neto pe banca de rezerve dupa ce acesta a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea scadenta in vara cu echipa din Florenta.

Pentru Ciprian Tatarusanu, portar transferat de la Steaua in vara anului 2014, acesta este primul meci din cariera in Serie A.

Dupa un inceput dominat de Fiorentina, cei de la Parma au avut doua lovituri de la colt in primele 10 minute. La prima faza fixa Tatarusanu a iesit bine si a boxat din fata unui adversar, insa la al doilea corner portarul nostru a primit gol.

Cei de la Parma au executat pe scurt, de unde Lucarelli a prelungit in sase metri pentru reluarea decisiva a lui Andrea Costa. Tatarusanu a ezitat sa mai iasa din poarta si nu a avut ce face fiind lasat singur cu trei jucatori adversi.

Fiorentina ar fi putut egala in minutul 15 prin Mario Gomez, insa sutul acestuia a fost foarte slab fara a-i pune probleme portarului parmegian.

Doua minute mai tarziu Tatarusanu a avut din nou emotii la lovitura de cap a lui Cassani, insa a avut sansa si mingea s-a dus putin peste tranversala.

Fostul stelist a anticipat bine pasa lunga care l-a cautat pe Palladino in minutul 24 si a iesit bine interceptand balonul in fata atacantului de la Parma.

Fiorentina a ratat o lovitura de la 11 metri in minutul 33 prin germanul Mario Gomez, sutul acestuia fiind anticipat de portarul Mirante si Parma a ramas in avantaj (1-0).

In partea secunda Fiorentina a presat in permanenta poarta adversa, dar nu a reusit sa marcheze. Mai mult decat atat, formatia Viola a incheiat meciul cu doi oameni mai putin pe teren, Gonzalo Rodriguez si Savic fiind eliminati pentru cumul de cartonase galbene.

Singura faza la care Tatarusanu a avut de lucru in partea secunda s-a consumat in chiar minutul 90 la sutul din actiune trimis de Bidaoui.

Fiorentina a inceput meciul in formula: Tatarusanu, Rodriguez, Pizarro, Cuadrado, Fernandez, Savic, Kurtic, Joaquin, Basanta, Alonso, Gomez.



Tatarusanu, titular in premiera la Fiorentina in Serie A. Debut nefericit pentru fostul stelist