Serie A

Situatie disperata la AC Parma. Jucatorii se deplaseaza cu masinile personale la urmatorul meci de campionat

Fosta castigatoare a Cupei UEFA si Cupei Cupelor a ajuns intr-o situatie deplorabila, iar jucatorii se plang ca nu mai au nici cu ce sa ajunga la urmatoarea partida de campionat.

Cu datorii de aproximativ 150 de milioane de euro si cu patru presedinti schimbati in acest sezon, AC Parma a fost preluata recent pentru suma simbolica de un euro.

Situatia echipei ramane insa una disperata, meciul cu Udinese de duminica fiind amanat dupa ce parmegianii nu au gasit banii necesari pentru a plati firma de paza.

Urmeaza meciul din deplasare cu Genoa, insa jucatorii Parmei nu au cu ce sa se deplaseze la malul Marii Ligurice, astfel ca fotbalistii se vor inghesui in masinile personale sau vor inchiria taxiuri din proprii bani.

“Este ca un film. Am vazut tot ce era posibil de imaginat, cu patru presedinti intr-un singur sezon. Am inceput astazi pregatirile pentru meciul cu Genoa si din moment ce nu exista niciun autocar disponibil, vom merge cu cinci sau sase masini personale”, a spus capitanul Allesandro Lucarelli.



Situatie disperata la AC Parma. Jucatorii se deplaseaza cu masinile personale la urmatorul meci de campionat