Serie A

Roma revine de la 0-2 si pleaca neinvinsa de pe San Siro

Sursă foto: https://twitter.com/OfficialASRoma/

Cu Jose Mourinho suspendat pentru meciul cu AC Milan, echipa din capitala Italiei a avut puterea sa revina de la 0-2 in fata campioanei din Serie A si sa smulga in extremis remiza, dupa un 2-2 interzis cardiacilor in minutele de final.

Pierre Kalulu a deschis scorul pentru AC Milan in minutul 17 dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Gazdele de pe San Siro au tinut de rezultat in tentativa de a obtine o victorie pragmatica. Mai mult decat atat, Milan a punctat pentru 2-0 pe contraatact in minutul 77 prin Tommaso Pobega, jucator aflat la prima reusita in actualul sezon de Serie A.

Un avantaj care parea suficient pentru ca cele trei puncte sa intre in contul formatiei la care Ciprian Tatarusanu a fost integralist intre buturi.

Roma a revenit in meci prin reusita lui Ibanez cu capul dupa o centrare din corner, in minutul 87, pentru ca in minutul 90+4 englezul Abraham sa aduca egalarea cu o reluare din sase metri, dupa o respingere a lui Tatarusanu intr-o prima faza.

Astfel, Milan pierde locul doi in clasament dupa prima remiza a sezonului pe teren propriu, unde campioana din Serie A avea sapte victorii si o infrangere.

Milan are 37 de puncte, tot atatea cate a acumulat si Juventus dupa victoria cu Udinese, doar ca Batrana Doamna din Torino are un golaveraj mai bun.

Napoli ramane pe primul loc in Serie A, cu 44 de puncte, echipa de langa Vezuviu castigand in aceasta etapa cu numarul 17 pe terenul Sampdoriei, cu 2-0.



Roma revine de la 0-2 si pleaca neinvinsa de pe San Siro