Serie A

Olivier Giroud, erou pentru Milan in derby-ul cu Inter

Sursă foto: https://twitter.com/acmilan/

AC Milan a revenit de la 0-1 si a castigat (2-1) un nou episod din Il Derby della Madonnina cu rivala locala Internazionale Milano.

Croatul Ivan Perisic a deschis scorul pentru Inter, in minutul 38, dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Scapat din marcaj in careul rossonerilor, Perisic l-a transformat in victima sigura pe portarul Mike Maignan cu un sut in forta.

La 0-0, cu doar cateva minute mai devreme, Milan a ratat o dubla mare ocazie de a marca. Samir Handanovic a respins sutul in forta trimis de Sandro Tonali de la distanta, dupa care Rafael Leao a trimis incredibil pe langa poarta.

Titularizat in absenta lui Zlatan Ibrahimovic in atacul celor de la Milan, Olivier Giroud a devenit eroul rossonerilor marcand o doppietta in finalul partidei.

Golul de 1-1 a fost marcat in minutul 75 dupa o recuperare in jumatatea adversa. Giroud a atacat mingea prin alunecare la sutul lui Diaz.

Trei minute mai tarziu Giroud si-a aratat din plin clasa. Preluare de mare atacant cu om in spate si finalizare cu sut la coltul lung.

Milan obtine prima victorie dupa doua etape in care obtinuse un singur punct in Serie A.

Inter nu mai pierduse de 15 meciuri in campionat, mai precis de la 1-3 in deplasare cu Lazio pe 16 octombrie 2021.

Chiar si asa, Inter ramane pe primul loc in clasament si mai pastreaza doar un punct avans fata de Milan, principala urmaritoare.

Echipa lui Antonio Conte are insa un meci mai putin disputat in raport cu rivala Milan.



Olivier Giroud, erou pentru Milan in derby-ul cu Inter