Serie A

Napoli - Juventus, meciul zilei in Serie A

Sursă foto: https://twitter.com/sportli26181512/

Despartite de cinci puncte in clasamentul din Serie A, Napoli si Juventus nu-si permit varianta egalului in meciul direct de sambata seara.

Vedeti aici cotele oferite de BETANO pentru Napoli - Juventus

Juventus are o serie de trei victorii la rand si vine dupa 2-0 pe teren propriu cu AS Roma, succes care a dus-o pe Batrana Doamna pe locul trei, cu 42 de puncte dupa 20 de meciuri.

Cu toate acestea, formatia pregatita de Andrea Pirlo se afla la sapte puncte distanta de liderul AC Milan, formatie care o intalneste pe Spezia (locul 16).

Napoli ocupa locul sase in clasament, cu 37 de puncte dupa 20 de meciuri. Formatia de langa Vezuviu a pierdut etapa precedenta in deplasare cu Genoa, scor 1-2.

Sezonul precedent Napoli a invins-o pe Juventus, cu 2-1, pe arena proprie redenumita in memoria marelui Diego Armando Maradona.

Napoli are sase victorii, o remiza si trei infrangeri in cele zece meciuri disputate pana acum pe teren propriu in campionat.

Juventus a obtinut 19 puncte din 30 posibile in deplasarile din acest sezon, avand cinci victorii, patru remize si o infrangere.

Forma de moment

Napoli are trei victorii si trei infrangeri in ultimele sase meciuri.

Juventus a castigat de cinci ori si a pierdut un singur meci din ultimele cinci.

Ultima oara cele doua formatii s-au duelat pe 20 ianuarie 2021 in Supercupa Italiei.

Meci pe care Juventus l-a castigat cu 2-0, prin golurile lui Cristiano Ronaldo si Alvaro Morata.



Napoli - Juventus, meciul zilei in Serie A