Serie A

Mutu e dorit de AC Milan

Atacantul echipei Cesena, Adrian Mutu, se afla printre variantele "low cost" pentru întarirea atacului echipei AC Milan în aceasta vara, noteaza, sâmbata, corrieredellosport.it.

Potrivit sursei citate, vicepresedintele si administratorul delegat al gruparii milaneze, Adriano Gallliani, a spus ca AC Milan nu este în situatia de a cheltui foarte multi bani pentru a împrumuta jucatori scumpi sau, cu atât mai putin, pentru a-i cumpara.

"Strategia clubului, care va fi definitivata duminica seara, la o sedinta condusa de însusi Silvio Berlusconi, prevede doar sosiri low cost. Nu e nicio graba. Evident, Galliani are o lista de achizitii foarte vasta si detaliata. Milan va astepta vesti de la Arsenal (Bendtner), Juventus (Matri), Inter (Pazzini), FC Sevilla (Negredo), Real Madrid (Kaka si Lassana Diarra), Napoli (Dossena), Montpellier (Yanga-Mbiwa) pâna la ora 19.00 a datei de 31 august. Însa multe dintre aceste situatii se vor solutiona înainte de finalul perioadei de mercato. (...) Printre variantele low cost pentru atac se numara Mutu, care ar urma sa plece de la Cesena (negociaza cu Ajaccio)", scrie corrieredellosport.it.



Mutu e dorit de AC Milan