Serie A

Mihajlovici explica forma slaba a lui Mutu din meciul cu Roma

Tehnicianul echipei Fiorentina, Sinisa Mihajlovici, a declarat, miercuri seara, dupa înfrângerea din meciul cu AS Roma, scor 2-3, ca atacantul Adrian Mutu a avut o scadere de energie, el aflându-se la al treilea joc consecutiv dupa o pauza de zece luni, informeaza presa italiana.

"Trebuie sa întelegeti ca Mutu nu a mai jucat de zece luni. Aceasta a fost a treia sa partida consecutiva si cu siguranta a avut o scadere de energie. Dar trebuie sa îl facem sa joace cât mai mult posibil pentru ca el sa ajunga sa fie în forma", a spus Mihajlovici, citat de site-ul leggo.it, care i-a acordat atacantului român nota 5.

Jurnalul La Repubblica si site-urile violanews.com l-au notat pe Mutu cu 5,5. "Mingea la el si speram ca va fi bine, astfel gândeste Fiorentina acum. Însa românul nu este în cea mai buna forma si nu face mereu ceea ce-si doreste. Dar e întotdeauna prezent. Lupta, alearga, nu renunta", noteaza La Repubblica.

Violanews.com scrie ca Adrian Mutu a fost "generos" în prima repriza, când s-a si retras pentru a-si ajuta coechipierii din linia de mijloc.

Firenzeviola.it noteaza ca românul a parut sa nu fie în forma. "Dar nu putem sa îl criticam, având în vedere ca a jucat trei meciuri într-un interval mic", a mentionat sursa citata, în timp ce forentinanews.com si calciomercatonews.com i-au acordat atacantului nota 5.

Echipa Fiorentina a fost învinsa, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2, de AS Roma, într-o partida din etapa a XI-a a campionatului italian. Mutu a fost integralist la Fiorentina.

Golurile învingatorilor au fost marcate de Simplicio '45, Borriello '51 si Pertotta '77, în timp ce pentru Fiorentina au punctat Gilardino '69 si D'Agostino '89.

Mediafax



Mihajlovici explica forma slaba a lui Mutu din meciul cu Roma