Serie A

Liderul din Serie A pierde puncte pe terenul lanternei rosii

Sursă foto: https://twitter.com/acmilan/

AC Milan a salvat in extremis remiza (2-2) in deplasare cu Salernitana, echipa pentru care internationalul roman de tineret Radu Dragusin a jucat toate minutele.

Messiah a deschis scorul pentru Milan in minutul 5 dintr-o pozitie singur cu portarul, dupa ce s-a infiltrat intre fundasul stanga Ranieri si experimentatul aparator central argentinian Fazio (34 ani).

Cei de la Salernitana nu s-au intimidat prea tare de renumele adversarului intalnit si au egalat in minutul 29 printr-o super executie a lui Bonnazoli. Reluare pe spate din centrul careului.

Ultima clasata a trecut la conducere in partea secunda prin golul marcat de bosniacul Djuric cu o lovitura de cap din fata portii la centrarea lui Mazzocchi.

Doar cinci minute s-au bucurat cei de la Salernitana de avantaj, Milan egaland (2-2) printr-un sut in forta trimis de Rebic din afara careului la coltul scurt.

Milan ajunge la 56 de puncte si poate pierde primul loc dupa meciul Inter – Sassuolo, avand doar doua puncte avans fata de rivala locala.

Salernitana ramane ultima clasata in Serie A dupa a treia remiza consecutiva.



Liderul din Serie A pierde puncte pe terenul lanternei rosii