Serie A

Juventus, neinvinsa de 41 de meciuri in Serie A

Batrâna Doamna din Torino este de neoprit în prima liga italiana unde, duminica seara, a stabilit al doilea cel mai lung parcurs de invincibilitate din istoria Serie A.

Campioana en-titre s-a impus cu un categoric 4-1 pe terenul lui Udinese, echipa recent eliminata de Braga din playoff-ul Champions League.

Vidal a deschis scorul din penalty în minutul 14, iar Vucinic a facut 2-0 pentru Juve în prelungirile primei reprize.

Giovinco si-a trecut în cont o dubla în partea secundp, pentru ca Lazzari sa marcheze golul de onoare pentru friulani cu 12 minute înaintea finalului.

Gazdele au evoluat în inferioritate numerica dupa ce portarul Brkic a fost eliminat în minutul 12 pentru un fault în postura de ultim aparator.

Pentru Juventus a fost al 41-lea meci fara înfrângere în Serie A. Doar AC Milan are o serie de invincibilitate superioara, diavolul milanez fiind neînvins în 58 de meciuri disputate în intervalul 1991-1993.

Consigli, doua penalty-uri aparate în opt minute

Într-o alta partida din etapa a doua a Serie A, Cagliari si Atalanta au remizat, scor 1-1, pe Sant Ellia în fata a 10.000 de spectatori.

Dincolo de aceste aspecte meciul va ramâne în anale prin performanta portarului Consigli de la Atalanta, care a izbutit sa apere doua lovituri de la 11 metri într-un interval de doar opt minute.

Mai întâi a parat sutul argentinianului Joaquin Larrivey în minutul 21, pentru ca opt minute mai târziu sa respinga executia lui Daniele Conti.

Roma a facut legea cu Inter

Derby-ul dintre Internazionale Milano si AS Roma s-a transformat într-un adevarat galop de sanatate pentru echipa din capitala.

Roma s-a impus cu 3-1 chiar pe Meazza într-un meci în care veteranul Francesco Totti a oferit doua pase de gol.

Mai întâi l-a servit ideal pe Lorenzi în minutul 15, pentru ca dupa pauza sa-i paseze decisiv lui Osvaldo pentru golul de 2-1.

Antonio Cassano restabilise egalitatea în prelungirile primei reprize din pasa lui Sneijder. Pentru jucatorul venit în perioada de mercato de la Milan a fost primul gol în tricoul Interului.

Brazilianul Marquinho a închis tabela cu noua minute înaintea finalului.

Trei echipe au punctaj maxim dupa primele doua etape, Juventus, Napoli si Lazio, în timp ce Siena este lanterna rosie cu -5 în dreptul punctelor.



Juventus, neinvinsa de 41 de meciuri in Serie A