Serie A

Juventus isi consolideaza primul loc in Serie A dupa Derby d'Italia

Juventus s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Internazionale Milano, duminica seara, intr-un episod din Derby d'Italia, confruntarea care le opune pe doua dintre cele mai puternice echipe din fotbalul italian.

Leonardo Bonucci a deschis scorul in minutul 47 cu un voleu in forta din interiorul careului, la o minge centrata in careul interist din lovitura libera si deviata nefericit de un aparator al nerrazzurilor.

Batrana Doamna din Torino a inchis jocul prin Alvaro Morata, cel care a transformat o lovitura de la 11 metri cu sapte minute inaintea finalului la un fault comis in propriul careu de Miranda.

Pentru Juventus este al 8-lea gol fara gol primit in Serie A, iar portarul Gianluigi Buffon ajunge la 746 minute fara gol incasat intre buturile echipei piemonteze. Juventus se afla la un singur meci de egalarea recordului de 9 partide fara gol primit (sezonul 1972/73).

Juventus se duce la patru puncte in fruntea clasamentului din Serie A, cu un meci in plus fata de Napoli, principala urmaritoare care intalneste luni seara Fiorentina lui Ciprian Tatarusanu.

Internazionale Milano ramane pe locul cinci, dar tremura serios pentru aceasta pozitie in fata rivalei locale AC Milan, echipa care s-a apropiat la un singur punct dupa succesul cu Torino, scor 1-0.



Juventus isi consolideaza primul loc in Serie A dupa Derby d'Italia