Serie A

Juventus invinge Milan din penalty in prelungiri

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

Juventus Torino, liderul detasat al campionatului italian Serie A, si-a pastrat recordul de victorii pe linie in meciurile disputate acasa dupa 2-1, vineri seara, cu AC Milan.

Campioana Italiei a dominat inceputul meciului si, dupa cateva ratari, Benatia a primit la limita offside-ului si a deschis scorul singur cu portarul milanez Donnarruma.

Contrar cursului jocului, Milan a reusit egalarea in finalul primei reprize prin columbianul Bacca la capatul unui contraatac in care s-a remarcat din nou catalanul Deulofeu.

Milan a rezistat eroic dupa pauza si chiar putea da lovitura in finalul meciului la doua faze iminente de gol care au semanat panica in careul lui Juventus.

Donnarruma a facut minuni in poarta rossonerilor si a scos formidabil in prelungiri cu o mana sutul lui Higuain din interiorul careului, insa n-a mai avut ce face la lovitura de la 11 metri pe care gazdele au primit-o in minutul 94 si 25 de secunde.

Partida fusese prelungita cu patru minute insa, la ultimul atac, o centrare din dreapta l-a lovit in mana pe De Sciglio.

Dybala a inscris de la punctul cu var si Juventus obtine a 15-a victorie din tot atatea meciuri in acest sezon pe teren propriu in Serie A.



Juventus invinge Milan din penalty in prelungiri