Serie A

Juventus i-a stabilit pretul de plecare lui Cristiano Ronaldo

Sursă foto: https://twitter.com/cr7raprhymes/

Tot mai multe semnale il dau pe Cristiano Ronaldo plecat de la Juventus Torino la finalul actualului sezon competitional.

Eliminarea suferita de Batrana Doamna in optimile Champions League in dauna celor de la FC Porto este argumentul principal pentru care oficialii lui Juventus doresc sa-si incheie conturile cu Ronaldo.

Un jucator adus in special pentru indeplinirea obiectului european, castigarea mult ravnitului trofeu pe care Juventus l-a castigat doar de doua ori in istorie, ultima data in 1996.

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu Juventus, dar oficialii campioanei Italiei nu ar dori sa-i mai prelungeasca acestuia intelegerea.

Mai mult decat atat, Juventus ar vrea sa se desparta chiar in vara acestui an de Ronaldo pentru suma de 29 de milioane de euro, anunta presa italiana.

Internationalul portughez in varsta de 36 ani ar putea ajunge la Paris Saint-Germain, in cazul in care Kylian Mbappe va pleca, sau ar putea da curs invitatiei lui David Beckham de a merge in MLS la Miami.

Ronaldo ajungea la Juventus in vara lui 2018 in schimbul a 120 milioane de euro.

Acesta a marcat 92 de goluri in 121 de meciuri pentru Juventus in toate competitiile.



Juventus i-a stabilit pretul de plecare lui Cristiano Ronaldo