Serie A

Inter Milano o invinge pe rivala AC Milan in Il Derby della Madonina

Investitiile de peste vara si-au pus amprenta asupra derby-ului orasului Milano, inclestarea dintre Inter si Milan semanand in acest an cu ceea ce ne obisnuisera pe vremuri cele doua echipe.

Un fotbal energic, cu actiuni in viteza la ambele porti si, poate mai mai important decat atat, doua tifoserii prezente la datorie ca in vremurile bune ale campionatului italian.

Milan a fost echipa mai prezenta in joc, echipa care a ratat cele mai mari ocazii, insa Inter a dat lovitura pe contraatac, contrar cursului jocului, prin columbianul Fredy Guarin. Acesta avea sa marcheze unicul gol al meciului in minutul 58 cu un sut plasat din 20 metri.

Guarin si-a celebrat astfel cu fast meciul cu numarul 100 in prima liga italiana.

In postura de echipa oaspete pe San Siro, Milan a ratat cea mai mare ocazie in repriza a doua prin Mario Balotelli, jucator intrat pe teren in minutul 60. Super Mario a luat la tinta bara din stanga a portii aparate de Samir Handanovic.

Dupa acest succes la limita, al 61-lea in confruntarile directe cu Milan, echipa lui Roberto Mancini urca pe primul loc in Serie A, cu procentaj maxim dupa primele trei etape.

Inter: Handanovic; Santon, Medel, Murillo, Juan Jesus (Telles 67); Guarin, Melo, Kondogbia; Perisic (Ranocchia 84), Icardi, Jovetic (Palacio 72).

Milan: Diego Lopez; Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; Kucka (Poli 72), Montolivo, Bonaventura; Honda (Cerci 81); Luiz Adriano, Bacca (Balotelli 61).



Inter Milano o invinge pe rivala AC Milan in Il Derby della Madonina