Serie A

Gafa monumentala comisa de Ionut Radu la prima aparitie a sezonului in Serie A. O eroare care ar putea decide titlul in Italia!

Sursă foto: https://twitter.com/sportal_it/

Internationalul roman a fost titularizat in poarta lui Inter Milano in restanta de la Bologna, in conditiile in care Samir Handanovic, prima optiune a nerrazzurilor pentru apararea buturilor, a fost accidentat.

Inter Milano a pierdut intalnirea, cu 1-2, iar la golul doi al celor de la Bologna portarul Ionut Radu a gafat ca la amatori.

La o aruncare de la margine aceste a incercat sa preia pentru deschiderea jocului in dreapta, insa a dat pe langa minge si aceasta a fost impinsa in poarta de Sansone.

Era minutul 82 si pana la final Inter Milano a fost incapabila sa mai reactioneze.

Aceasta dupa ce campioana Italiei incepuse cum nu se poate mai bine Stadio Renato Dall’Ara, cu gol marcat in minutul 3 de Perisic. Sut in forta al croatului din afara careului la prima bara.

Bologna a egalat in minutul 28 prin Arnautovic, jucator care l-a invins pe Radu cu o lovitura fulgeratoare de cap din interiorul careului.

Inter Milano rateaza sansa de a trece pe primul loc in clasamentul din Serie A si ramane la doua puncte in urma liderului AC Milan.



Gafa monumentala comisa de Ionut Radu la prima aparitie a sezonului in Serie A. O eroare care ar putea decide titlul in Italia!