Serie A

Cristi Chivu, dispus sa revina la Inter Milano

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristi Chivu, a declarat in presa italiana ca ar fi tentat la o revenire in cadrul fostei sale echipe, Inter Milano.

"Inter Milano este in inima mea, dar trebuie sa-i intrebati pe conducatori daca au nevoie de mine. Mi-ar placea sa ma intorc", a spus Chivu pentru fcinternews.it

Chivu mai crede ca, in pofida startului perfect de sezon cu trei victorii din tot atatea meciuri, este prematur sa se vorbeasca despre titlu.

"Abia in ianuarie vom avea un cadru clar cu echipele care se pot lupta pana la final. Faptul ca nu joaca in cupele europene poate reprezenta un avantaj pentru Inter Milano", a mai spus fostul fundas al nerazzurilor.

Inter s-a impus duminica seara in derby-ul local cu AC Milan, scor 1-0, prin reusita columbianului Fredy Guarin.

In urma acestui succes echipa pregatita de Roberto Mancini a ramas singura in fruntea clasamentului din Serie A, cu 9 puncte dupa trei meciuri disputate.

Chivu a jucat la Inter Milano intre 2007 si 2014, adunand 114 meciuri si 3 trei goluri. Chivu s-a retras din fotbal in martie 2014 si a avut parte de o ceremonie chiar pe terenul arenei San Siro.

[news-115699]



Cristi Chivu, dispus sa revina la Inter Milano