Serie A

AS Roma se indeparteaza de titlu dupa prima infrangere acasa in acest sezon

Echipa AS Roma a suferit, luni seara, prima infrangere pe teren propriu in acest sezon competitional si ajunge la 14 puncte distanta de liderul Juventus Torino.

Formatia pregatita de Rugi Garcia a pierdut cu 0-2 in fata celor de la Sampdoria, pentru care au marcat De Silvestri si Muriel in partea secunda a jocului.

Roma a incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce Keita a primit al doilea galben pentru aplauze ironice la adresa arbitrului de centru.

Juventus si-a marit astfel avansul in fruntea clasamentului la 14 puncte dupa victoria de sambata de la Palermo, scor 1-0.

Luni seara s-au mai disputat alte doua meciuri din etapa a 27-a. Fiorentina a invins acasa pe AC Milan, cu 2-1, dupa ce echipa din Lombardia a condus cu 1-0 pana in minutul 83. Echipa lui Ciprian Tatarusanu, rezerva lui Neto la acest meci, a intors rezultatul in doar sase minute prin Rodriguez si Joaquin.

Lazio a castigat cu 2-0 pe terenul lui Torino prin dubla lui Felipe Anderson si ramane aspiranta la un loc de Champions League sezonul viitor.

Clasamentul din Serie A se prezinta astfel dupa 27 de etape:

1.Juventus (64 puncte), 2.Roma (50), 3.Lazio (49), 4.Napoli (46), 5.Fiorentina (45), 6. Sampdoria (45).

Primele doua clasate merg direct in grupele Champions League, a treia joaca in preliminarii. Locul patru direct in grupele Europa League, iar a cincea clasata intra in preliminarii.



AS Roma se indeparteaza de titlu dupa prima infrangere acasa in acest sezon