Serie A

AC Milan da de pamant cu Internazionale in Il Deby della Madonina

Derby-ul orasului Milano a fost transat, duminica seara, de echipa AC Milan, gazda confruntarii de pe San Siro, cu 3-0 (1-0).

Un rezultat poate putin prea aspru dupa cum au decurs ostilitatile in teren, mai ales ca Internazionale a ratat un penalty la 0-1 prin Icardi, iar apoi Milan a lovit decisiv de doua ori in minutele de final.

Partida a inceput exploziv, cu actiune in mare viteza la ambele porti demne de un mare derby, insa ritmul s-a stins treptat spre un joc tern.

Internazionale a fost mai prezenta la poarta adversa, ratand doua sanse de a deschide scorul prin Eder si apoi Brozovic.

Cu zece minute inaintea pauzei Milan a deschis scorul prin fundasul Alex. Brazilianul a pus capul perfect la centrarea lui Honda pe coltul lung.

Acelasi Alex a comis o mare gafa in minutul 70, cand l-a faultat pe Icardi provocand penalty-ul pe care acelasi Icardi l-a ratat sutand in bara.

Milan a rezolvat meciul cu doua goluri in cinci minute, in prim plan fiind francezul Niang. Extrem de sters pana in minutul 72, Niang a pasat decisiv pentru reluarea lui Bacca pentru 2-0, pentru ca in minutul 77 “fratele” mai mic al lui Balotelli sa inscrie cu un sut din careu dupa o recuperare a lui Bonaventura in jumatatea adversa.

Antrenorul oaspetilor Roberto Mancini a fost eliminat pentru proteste si in drum spre vestiare le-a aratat degetul fanilor milanezi de la tribuna intai intr-un gest surprins pe camera.



AC Milan da de pamant cu Internazionale in Il Deby della Madonina