Fotbal

Remiza intre FC Botosani si Sageata Navodari

FC Botosani a incheiat la egalitate partida de pe teren propriu impotriva unei alt nou-promovate, Sageata Navodari. Cinci minute i-a lipsit Botosaniului sa devina liderul Ligii 1, dupa ce Valeriu Lupu a stabilit scorul final, 1-1, in minutul 88, anuland practic reusita lui George Carjan, din debutul partii secunde.

Prima repriza a fost una de factura slaba, in conditiile in care FC Botosani si Sageata Navodari nu au uitat de unde vin, Liga 2, practicand un fotbal de matineu, din care am putut retine semiocazia lui Attila Hadnagy, din minutul 37, si ratarea lui Carjan, din prelungiri.

FC Botosani a presat mai mult, insa prima faza cu adevarat importanta avea sa se consume abia in minutul 37, cand Hadnagy s-a complicat inutil, incercand o pasa cu exteriorul catre colegul sau din atac, care ar fi putut ramane singur cu Leonidas Panagopoulos.

Cireasa de pe tort a venit in ultimele secvente ale primului act, cand Patache a centrat excelent, insa Carjan nu a putut cadra asa cum trebuia o lovitura de cap, trimitand pe centrul portii, pe directia lui Panagopoulos.

La cateva minute de la reluarea jocului, botosanenii au deschis scorul prin Carjan, din apropiere, in urma unei interventii intarziate a lui Muzac, la o faza fixa a gazdelor.

In minutul 63, acelasi Carjan putea rezolva definitiv ecuatia partidei, insa nu a gasit suficienta tarie in sut pentru a gasi din nou drumul spre gol.

Intrat de cateva secunde in teren, Tigoianu avea sa fie la capatul unei faze importante pentru Sageata, in minutul 78. Centrare din alergare de pe flancul stang, nefinalizata corespunzator de Chitu, care scapase frumos din marcajul lui Tincu.

Cinci minute mai tarziu, Viorel Dinu si-a incercat norocul de la distanta, pentru ca in minutul 88 Valeriu Lupu sa profite de greseala flagranta a lui Curileac, stabilind scorul final cand nimeni nu se mai astepta.



Remiza intre FC Botosani si Sageata Navodari