La Liga

Real Madrid reia cursa pentru apararea titlului la Valladolid (vineri, 21:30). Echipele probabile si cotele BETANO

Sursă foto: https://twitter.com/realvalladolid/

Echipa Real Madrid porneste ca favorita in deplasarea de la Valladolid, in fata unei echipe care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Cotele BETANO: Valladolid 6.40| Egal 4.75| Real Madrid 1:47

Campioana Spaniei ocupa locul secund in clasamentul din La Liga, la doua puncte in urma liderului Barcelona.

O singura victoria a obtinut Real Madrid in campionat, in ultimele trei partide, 2-1 pe teren propriu cu Cadiz. Egalul cu Girona (1-1) si infrangerea cu Rayo Vallecano (2-3) au facut ca echipa lui Carlo Ancelotti sa piarda primul loc in fata rivalei FC Barcelona.

Doar locul 13 ocupat in prezent de Valladolid, echipa care a adunat 17 puncte in 14 etape, dupa cinci victorii si douar remize. O victorie pentru Valladolid si doua infrangeri in ultimele trei meciuri.

Valladolid a castigat ultimele trei partide disputate pe teren propriu si are patru meciuri la rand fara infrangere acasa. Cele doua infrangeri au fost inregistrate in meciurile cu Villarreal si Cadiz.

Sase victorii si o infrangere compune bilantul celor de la Real Madrid in deplasare. Echipa lui Carlo Ancelotti are cea mai buna ofensiva pe teren strain, cu 17 goluri marcate.

Real Madrid a castigat ultimele trei dueluri directe cu acelasi scor, 1-0. Ultima oara cand Valladolid a obtinut punct in fata celor de la Real Madrid a fost pe 24 august 2019, un 1-1 in deplasare.

Echipele probabile

Valladolid: Masip; Fresneda, Fernandez, J Sanchez, Escudero; Perez, Aguado; I Sanchez, Plano, Mesa; Weissman.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Valverde, Ceballos, Kroos; Rodrygo, Benzema, Vinicius.



Real Madrid reia cursa pentru apararea titlului la Valladolid (vineri, 21:30). Echipele probabile si cotele BETANO