La Liga

Messi s-a accidentat din nou. A treia oara in acest sezon

Lionel Messi a devenit in ultima perioada un jucator extrem de fragil si, duminica seara, a cedat dupa doar 18 minute in partida de campionat pe care FC Barcelona a disputat-o in deplasare cu Betis Sevilla.

Atacantul argentinian a cedat dupa un sprint pe care l-a facut in minutul 18 si a fost inlocuit imediat de antrenorul Gerardo Martino.

Potrivit comunicatului oficial al clubului catalan “Messi a suferit o intindere musculara la gamba piciorului stang si urmeaza sa efectueze o investigatie medicala in cursul zilei de luni”.

Pentru Messi este deja a treia accidentare suferita in aceste prime luni din sezonul 2013/2014, lucru ingrijorator pentru un jucator care si-a obisnuit fanii cu rezistenta sa aratata de-a lungul anilor precedenti.

Chiar si in absenta lui Messi campioana Spaniei a defilat pe terenul celor de la Betis, formatia blaugrana impunandu-se cu un categoric 4-1.

Neymar si Pedro au marcat doua goluri in doua minute, in prima repriza, pentru ca Cesc Fabregas sa reuseasca o dubla in partea secunda.

Jorge Molina a marcat din penalty golul de onoare al gazdelor in prelungirile partidei.

In urma acestui succes formatia catalana s-a distantat la trei puncte in fata celor de la Atletico Madrid in fruntea clasamentului din Primera Division, dupa ce “Colchoneros” au obtinut doar o remiza, scor 1-1, pe terenul lui Villarreal. Ambele reusite au fost autogoluri.



Messi s-a accidentat din nou. A treia oara in acest sezon