La Liga

Torje, evolutie modesta impotriva lui Real Madrid

Revenit in lotul lui Espanyol Barcelona dupa gripa care l-a facut sa rateze disputa cu Osasuna, mijlocasul Gabriel Torje a primit un vot de incredere din partea tehnicianului Javier Aguirre in derby-ul cu Real Madrid.

Aguirre a gandit o tactica bazata pe contraatac si de aceea a mizat pe viteza lui Torje in partea dreapta a terenului.

Internationalul roman a avut un start promitator de partida si chiar a reusit in minutul 10 sa treaca spectaculos de argentinianul Angel Di Maria pentru a fi mai apoi blocat de Sergio Ramos.

Torje a abuzat apoi de driblinguri in propria jumatate si a pierdut de doua ori in fata lui Di Maria in minutele 25 si 27 punandu-si echipa in dificultate.

Real Madrid a ratat cele mai mari ocazii ale primei reprize prin Cristiano Ronaldo, favoritul la castigarea Balonului de Aur, insa de fiecare Kiko Casilla, portarul lui Espanyol, s-a opus golului.

Cu cinci minut inaintea pauzei Torje avea sa rateze o deposedare la Modric si Real a scapat pe contraatac in superioritate numerica. In cele din urma faza a ramas fara rezultat, dar erorile repetate l-au costat in cele din urma pe Torje prezenta in teren.

Aguirre l-a schimbat pe Torje in minutul 64 cu portughezul Simao Sabrosa, iar mijlocasul roman ramane cu satisfactia personala de a fi jucat titular in acest sezon contra marilor echipe din Primera Division, FC Barcelona si Real Madrid. Torje a primit si un cartonas galben in minutul 57 pentru un fault din spate comis asupra lui Marcelo.

Real a deschis scorul prin lovitura de cap a lui Marcelo in minutul 55 si a pastrat rezultatul pana la final. O victorie scurta, italieneasca asa cum ii place lui Ancelotti si care apropie Real Madrid la trei puncte de primele doua clasate, FC Barcelona si Atletico Madrid.



Torje, evolutie modesta impotriva lui Real Madrid