La Liga

Kaka ii cere lui Mourinho sa-l lase sa plece

Zilele brazilianului Kaka pe Santiago Bernabeu par a fi numarate dupa ce presa italiana a anuntat ca iminenta despartirea atacantului de Real Madrid.

Jucatorii de la Real Madrid se vor reuni pentru pregatirea noului sezon la 15 iulie, iar potrivit publicatiei Corriere dello Sport Kaka vrea sa discute pâna atunci cu Jose Mourinho termenii unei plecari amiabile.

Una dintre posibilele destinatii pentru fostul câstigator al Balonului de Aur ar fi AC Milan, club de la care a ajuns la Real Madrid în vara anului 2009 pentru suma de 68.5 milioane de euro.

Kaka nu a impresionat la Real Madrid unde dintr-un star de prima mâna a devenit o rezerva de lux cu doar 20 de goluri marcate în 65 de meciuri jucate de-a lungul trei ani. Prea putin pentru un jucator ajuns la 30 de ani si care vrea sa ajunga în lotul Braziliei pentru Cupa Mondiala din 2014.

În ultimul sezon de La Liga Kaka a marcat doar 8 goluri în 39 de meciuri.

O eventuala plecare de la Real Madrid s-ar face doar în schimbul a cel putin 25 de milioane de euro, bani însa pe care oficialii clubului AC Milan nu sunt dispusi sa-i plateasca.

Daca Milan nu are bani pentru repatrierea lui Kaka, considerat un adevarat idol de suporterii rossoneri, pentru seicii din Qatar aflati la cârma clubului francez Paris Saint Germain nu ar fi deloc o problema.

Mai mult decât atât este de notorietate relatia speciala pe care jucatorul a avut-o cu tehnicianul Carlo Ancelotti pe vremea când acestia activau pentru AC Milan.



Kaka ii cere lui Mourinho sa-l lase sa plece