La Liga

Iker Casillas, despartire in lacrimi de Real Madrid

Portarul Iker Casillas s-a despartit, duminica, in lacrimi de clubul Real Madrid pentru care a jucat intreaga sa cariera pana acum.

Casillas si-a luat la revedere de la suporterii madrileni chiar pe arena Santiago Bernabeu si a promis ca va incerca sa castige toate trofeele cu noua sa echipa, FC Porto.

"Astazi am venit la acest stadion (n.r. - la arena Santiago Bernabeu), la acest mare stadion, pentru a ma desparti de voi toti si in special de cei care iubesc Real Madrid. Dupa cum stiti, de ieri nu mai sunt component al echipei Real Madrid si fac parte din FC Porto", a declarat Casillas.

"Voi face totul pentru a nu insela asteptarile si ma voi lupta din toate puterile pentru a castiga toate trofeele posibile cu noua mea echipa. Multumesc mult, Porto, pentru ca ai avut incredere in mine", a adaugat portarul spaniol.

De 25 ani la Real Madrid, Casillas a cucerit de trei ori Liga Campionilor, de cinci ori titlul in Spania, de trei Campionatul Mondial al Cluburilor, de doua ori Cupa Spaniei si de alte patru ori Supercupa Spaniei.

725 de meciuri a disputat Casillas in tricoul celor de la Real Madrid.



Iker Casillas, despartire in lacrimi de Real Madrid