La Liga

Gica Popescu a refuzat Real Madrid: "Nu stiam cine sunt"

Fostul mare fotbalist Gica Popescu a dezvaluit ca a fost la un pas sa ajunga la Real Madrid, dar a refuzat oferta spaniolilor deoarece nu stia prea multe informatii despre aceasta echipa.

În 1990, înainte sa ajunga la PSV, Gica Popescu a avut o oferta concreta de la Real Madrid. "Baciul" a refuzat însa pentru ca nu auzise prea des despre Real!
 
"Mi-au facut o oferta, dar am refuzat-o. Sincer sa fiu, nu stiam cine sunt cu exactitate cei de la Real Madrid. Nu aveam nici impresar în acea perioada, ma mai consultam doar cu Gica Hagi. Am zis ca e mai bine sa mai astept, dar între timp Real Madrid si-a gasit alt fundas central", a dezvaluit Gica Popescu la Antena 3.
 
În cele din urma, Gica Popescu a ajuns în Spania cinci ani mai târziu, însa la FC Barcelona, unde a fost si capitanul echipei.
 
"Când am ajuns la Barcelona, am simtit ca m-am nascut a doua oara. Pe aeroport m-au asteptat peste 100 de jurnalisti", a povestit Popescu.
 
Totusi, cele mai frumoase amintiri din fotbal dateaza din perioada Galatasaray, unde a jucat între 1997 si 2001.
 
"Acolo m-am simtit cel mai bine. Alaturi de Gica am vrut sa demonstram ca nu am ajuns într-un cimitir de elefanti. Am transformat o echipa buna din Turcia într-una redutabila la nivel european", a conchis "Baciul".



Gica Popescu a refuzat Real Madrid: "Nu stiam cine sunt"