La Liga

Espanyol ajunge la a treia victorie in ultimele cinci meciuri in Primera

Espanyol Barcelona, echipa pregatita de Costel Galca, a revenit de la 0-1 in meciul cu Athletic Bilbao si s-a impus, cu 2-1, prin doua goluri marcate in trei minute.

Bascii recent calificati in sferturile Ligii Europa au inceput tare si in minutul 20 reuseau deschiderea scorului prin Eraso. Acesta a reluat din sase metri o minge respinsa in fata de portarul Pau Lopez.

Espanyol a revenit la noua minute dupa pauza prin Diop. Acesta a marcat cu o spectaculoasa lovitura de cap in urma unui corner de pe dreapta in directia de atac. O reluare cu capul din dreptul punctului cu var de la 11 metri.

Trei minute mai tarziu echipa lui Galca a trecut la conducere prin Caicedo la capatul unui contraatac. Sut la coltul lung din marginea careului mic al celor de la Bilbao.

Finalul meciului a gasit-o pe Espanyol in defensiva, bascii avand primul corner al meciului abia in minutul 87. In prelungiri, la capatul unui contraatac Sylla a trimis in bara.

S-a terminat in cele din urma 2-1 pentru Espanyol, formatie care a obtinut zece puncte in ultimele cinci etape si care ocupa locul 12 in clasament, cu 35 de puncte, din ce in ce mai departe de zona fierbinte a clasamentului. 

Etapa urmatoare Espanyol joaca in deplasare cu Malaga, o echipa clasata pe locul opt fara nicio grija in acest final de sezon.



Espanyol ajunge la a treia victorie in ultimele cinci meciuri in Primera