La Liga

Derby in capitala Spaniei: Real Madrid impotriva Atletico Madrid

Unul dintre cele mai asteptate dueluri ale sezonului din La Liga le aduce fata in fata pe Real Madrid si Atletico Madrid, doua mari rivale locale.

Rivalitatea s-a extins in ultimii ani dincolo de granitele Spaniei, Real si Atletico disputand doua finale de Liga Campionilor si, nu mai tarziu de anul acesta, s-au infruntat pentru Supercupa Europei la Tallinn, in Estonia.

Confruntarea de sambata seara (21:45) va fi a 63-a pentru cele doua echipe madrilene in campionatul intern.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Real Madrid - Atletico Madrid.

La mijlocul saptamanii Real Madrid a suferit prima infrangere a sezonului in campionat, un 0-3 pe terenul celor de la Sevilla, esec in urma caruia campioana Europei a ratat sansa de a trece pe primul loc in fata Barcelonei, invinsa de Leganes.

Pentru Real Madrid a fost primul meci fara gol marcat in ultimele 26 de partide disputate!

Pe teren propriu “albii” sunt invincibili in ultimele 12 meciuri jucate, perioada in care au castigat de zece ori si au remizat de alte doua ori, marcand 42 de goluri.

Atletico Madrid a castigat Supercupa Europei, dar in campionat a inceput mai greu, cu infrangere la Celta Vigo (0-2), dupa care echipa lui Diego Simeone a inceput sa capete consistenta in rezultate.

Au urmat patru meciuri fara infrangere, dintre care doua victorii fara gol primit in ultimele doua meciuri.

Real Madrid o domina pe Atletico in duelurile directe, cu 34 de victorii si 109 goluri marcate, in timp ce Atletico s-a impus de doar 11 ori si a marcat 63 de goluri.

Ultimele trei confruntari din La Liga intre cele doua formatii s-au incheiat la egalitate: 1-1, 0-0, 1-1.

Atletico este neinvinsa pe Santiago Bernabeu in ultimele cinci vizite, interval in care a castigat de trei ori.

Cele doua echipe au marcat in patru din ultimele sase meciuri in toate competitiile.

Redactia noastra recomanda la Real - Atletico un meci in care ambele echipe vor marca, eveniment pe care la BAUMBET il gasim la super cota de 1.85.



Derby in capitala Spaniei: Real Madrid impotriva Atletico Madrid