La Liga

Derby catalan in ultima zi a anului: Barcelona - Espanyol (sambata, 15:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://twitter.com/fcbarcelona

FC Barcelona si RCD Espanyol trag cortina peste anul 2022 cu un nou episod din derby-ul catalan din La Liga.

Cotele CASA Pariurilor: Barcelona 1.21| Egal 7.20| Espanyol 13.00

Formatia pregatita de Xavi a pierdut primul loc in clasament in urma succesului obtinut de Real Madrid la Valladolid si este obligata sa castige pentru a incheiat anul pe primul loc.

Barcelona a castigat ultimele cinci meciuri inaintea intreruperii campionatului pentru Cupa Mondiala din Qatar, impunandu-se in duelurile cu Osasuna, Almeria, Valencia, Villarreal si Bilbao.

Un singur gol a primit Barcelona in aceste cinci meciuri castigate. De altfel, formatia blaugrana are cea mai buna aparare din La Liga, cu doar cinci goluri incasate in cele 14 meciuri disputate pana acum.

Espanyol are parte de un nou sezon complicat, ocupand un modest loc 19, penultimul, cu 11 puncte obtinute dupa doua victorii si cinci egaluri.

Nicio victorie obtinuta de Espanyol in ultimele cinci etape de La Liga, interval in care a obtinute trei remize si a pierdut de doua ori.

Un singur succes a bifat Espanyol in ultimele zece meciuri din campionat, 1-0 cu Valladolid pe teren propriu, in 16 octombrie.

Echipele probabile

FC Barcelona: Ter Stegen; Balde, Kounde, E Garcia, Alonso; Pedri, Busquets, De Jong; Raphinha, Lewandowski, Dembele.

Espanyol: Lecomte; Gil, Cabrera, Calero, Olivan; Melamed, Souza; Braithwaite, Darder, Puado; Joselu.



Derby catalan in ultima zi a anului: Barcelona - Espanyol (sambata, 15:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor