La Liga

Barcelona l-ar putea vinde pe Messi

Sosirea lui Neymar la FC Barcelona a ridicat unele intrebari despre cum se va intelege starul brazilian cu Lionel Messi in aceeasi echipa.

Johan Cruyff, legendarul manager olandez care a pregatit Barcelona in anii 90, spune ca el nu l-ar fi achizitionat pe Neymar, in pofida calitatilor jucatorului, si ca Barcelona ar putea opta pentru cedarea lui Messi.

“Nu as fi semnat cu Neymar. Cum Neymar a ajuns totusi la echipa, as lua acum in calcul posibilitatea vanzarii lui Messi. Unii ar fi de acord cu mine, altii nu”, a spus Cruyff pentru Marca.

Pana la prima lor partida impreuna, Neymar joaca finala la Cupa Confederatiilor contra Spaniei, in tip ce Messi a participat la inaugurarea Academiei Aspire din Senegal, unde a fost primit mai ceva ca un sef de stat.

In contextul problemelor pe care Messi le are cu Fiscul spaniol si cu noua reactie publica a lui Cruyff este posibil ca Barcelona sa analizeze cedarea lui Messi. Nu acum in aceasta vara, dar in viitorul apropiat o despartire trebuie luata in calcul. Cu toate acestea, Messi a declarat ca vrea sa-si incheie cariera europeana la Barcelona, dar, nu-i asa, niciodata sa nu spunem niciodata.



Barcelona l-ar putea vinde pe Messi