La Liga

Avancronica meciului Barcelona - Valencia

Sursă foto: twitter.com

In pofida celor 20 de puncte care le separa in clasament pe cele doua echipe, confruntarea dintre Barcelona si Valencia ramane oricand extrem de ofertanta.

Barcelona vine dupa un meci senzational la mijlocul saptamanii in sferturile Cupei Regelui Spaniei, un 6-1 pe teren propriu administrat celor de la Sevilla.

Moralul catalanilor este unul ridicat si Barcelona nu-si permite pasi gresiti in campionat, unde avansul fata de principala urmaritoare, Atletico Madrid, este de doar cinci puncte.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Barcelona - Valencia

Cinci victorii la rand are Barcelona in campionat, in timp ce Valencia a reusit sa lege doua succese, astfel ca ambele echipe se prezinta in forma buna la meciul direct.

In ultimele cinci meciuri de acasa Barcelona are patru victorii la rand si o infrangere, spectaculosul 3-4 cu Betis Sevilla in 11 noiembrie 2018.

Aceea a fost de altfel singura infrangere suferita de catalani pe teren propriu si doar a doua a sezonului.

Barcelona este echipa cu cel mai bun atac acasa (36 goluri), in conditiile in care nicio alta echipa din La Liga n-a marcat macar 20 de goluri pe teren propriu.

Valencia a obtinut doar trei victorii in deplasare in acest sezon, doua dintre acestea in ultimele cinci partide jucate afara. Opt goluri au marcat "liliecii" pe teren strain. Doar Rayo Vallecano si Eibar au inscris mai putin in deplasare.

Barcelona este neinvinsa in ultimele sapte meciuri cu Valencia si au castigat ultimele trei dispute pe Nou Camp.

In ultimii cinci ani Valencia a castigat doar de doua ori pe terenul Barcelonei, insa din 2000 n-a scapat fara gol primit pe terenul Barcelona.



Avancronica meciului Barcelona - Valencia