La Liga

A treia victorie consecutiva pentru Barcelona

Sursă foto: https://twitter.com/Pedri/

Echipa catalana a revenit de la 0-1 si a castigat in deplasare cu Elche, scor 2-1, duminica, intr-un meci din etapa a 26-a in La Liga.

Fidel a deschis scorul pentru Elche in finalul primei reprize, minutul 44. Un sut din interiorul careului la coltul lung dupa o faza care nu anunta nimic.

La 0-0, in minutul 26, Barcelona ratase o mare ocazie prin Frankie de Jong la capatul unui contraatac. Mingea a fost respinsa de pe linia de portii de unul dintre jucatorii lui Elche.

Barcelona a restabilit egalitatea prin Ferran Torres la jumatate de ora dupa inceputul partidei. A fost primul gol marcat in campionat de atacantul spaniol adus in ianuarie de la Manchester City.

Memphis Depay a adus victoria Barcelonei dintr-o lovitura de la 11 metri, cu sase minute inaintea finalului.

Catalanii ajung la trei succese consecutive in campionat si urca pe locul al treilea.

Alte rezultate inregistrate, duminica, in La Liga:

Cadiz - Rayo Vallecano 2-0
(Prima victorie pe teren propriu obtinuta de Cadiz in actuala editie de campionat)

Celta Vigo - Mallorca 4-3
(Gazdele au condus in trei randuri si de fiecare data a egalat Mallorca. Golul victoriei a fost marcat de Iago Aspas din penalty in minutul 90. Ambele echipe au incheiat cu un jucator mai putin pe teren).

Betis - Atletico Madrid 1-3
(Dubla reusita de Joao Felix).

Clasamentul din La Liga:

1. Real Madrid (63 puncte), 2. Sevilla (55 puncte), 3. Barcelona (48 puncte), 4. Atletico (48 puncte), 5. Betis (46 puncte), 6. Sociedad (44 puncte).



A treia victorie consecutiva pentru Barcelona