Premier League

Remiza dintre Liverpool și Manchester City schimbă liderul în Premier League

Sursă foto: https://twitter.com/LFC

Despărțite de un singur punct înaintea meciului direct din această etapă, Liverpool și Manchester City au terminat la egalitate, scor 1-1.

A apărut șansa mult așteptată pentru Radu Drăgușin la Tottenham

”Cetățenii” au deschis scorul pe Anfield Road, în minutul 23, prin fundașul John Stones, după o lovitură de la colțul terenului. Scăpat din marcaj, internaționalul englez a marcat cu o reluare din șase metri.

Liverpool a restabilit egalitatea în minutul 49 prin Alexis Mac Allister dintr-o lovitură de la 11 metri acordată pentru intervenția portarului asupra lui Darwin Nunez.

Penalty au solicitat ”cormoranii” și la ultima fază a meciului, în minutul 90+8, când Jeremy Doku i-a pus crampoanele în piept lui Mac Allister în suprafața de pedeapsă, dar arbitrul a considerat că a fost o banală fază de meci și nici măcar nu s-a deplasat la margine pentru reluarea VAR.

De acest 1-1 dintre cele două rivale a profitat Arsenal, echipă care a trecut pe primul loc în clasament, după victoria 2-1 pe teren propriu cu Brentford.

Arsenal și Liverpool au fiecare câte 64 de puncte fiind despărțite de golaverajul mai bun al ”tunarilor”. Manchester City este pe trei la un punct în urma celor două, apoi se cască o prăpastie de opt puncte până la locul patru ocupat de Aston Villa.



Remiza dintre Liverpool și Manchester City schimbă liderul în Premier League