Premier League

Pe cine vrea Cristiano Ronaldo pe banca lui Manchester United

Sursă foto: https://twitter.com/MUFC_Malaysia/

Echipa de pe Old Trafford a ramas fara antrenor dupa concedierea norvegianului Ole Gunnar Solaskjaer.

Infrangerea din deplasare cu Watford (1-4) a reprezentat picatura care a umplut paharul rabdarii in ceea ce priveste creditul primit de Solaskjaer din partea conducerii lui Manchester United.

Pana la numirea unui nou manager cu puteri depline de antrenamentele formatiei engleze se va ocupa fostul international Michael Carrick.

Presa engleza noteaza ca favoriti pentru inlocuirea lui Solaskjaer sunt Mauricio Pochettino si Brendan Rodgers, insa acestea sunt optiuni cu bataie lunga.

Zinedine Zidane era la randul sau dorit prin prisma relatiei pe care a construit-o alaturi de Cristiano Ronaldo in perioada petrecuta de cei doi la Real Madrid.

Fostul mare international francez a declinat insa oferta invocand motive ce tin de viata familiala.

Potrivit celor de la Sky Sports, la sugestia lui Cristiano Ronaldo, un jucator al carui cuvant are greutate la nivelul clubului, oficialii lui Manchester United s-ar orienta mai nou spre Luis Enrique, actualul selectioner al Spaniei.

Luis Enrique a condus nationala Spaniei la EURO 2020 pana in semifinale, iar recent a calificat selectionata La Rioja de pe primul loc la Cupa Mondiala din Qatar.



Pe cine vrea Cristiano Ronaldo pe banca lui Manchester United