Premier League

Solskjaer, demis de la Manchester United

Sursă foto: https://twitter.com/Transfer__HQ/

Infrangerea suferita pe terenul lui Watford (1-4) in Premier League a reprezentat picatura care a umplut paharul rabdarii pentru conducerea lui Manchester United in raport cu antrenorul Ole Gunnar Solskjaer.

Tehnicianul norvegian a fost eliberat din functie in cursul zilei de duminica, in locul sau fiind numit antrenor interimar fostul international englez Michael Carrick.

“Cu regret am ajuns la aceasta decizie dificila. Desi ultimele saptamani au fost dezamagitoare, ele nu ar trebui sa ascunda toata munca pe care a facut-o in ultimii trei ani pentru a reconstrui fundatiile pentru un succes pe termen lung.

“Ole pleaca cu cele mai sincere multumiri pentru eforturile sale neobosite ca manager. El va fi intotdeauna binevenit inapoi pe Old Trafford, ca parte a familiei Manchester”, se arata intr-un comunicat al clubului englez.

In locul norvegianului de 48 de ani fanii il doresc pe Zinedine Zidane, omul care a facut o echipa glorioasa in trecutul recent alaturi de Cristiano Ronaldo la Real Madrid.

Zidane este liber de contract si recent a refuzat o oferta din partea clubului Al Sadd din Qatar.

Noua milioane de lire sterline va primi Solskjaer despagubiri pentru denuntarea unilaterala a contractului.Solskjaer, demis de la Manchester United