Premier League

Erik Ten Hag dezvaluie motivul excluderii lui Cristiano Ronaldo din lotul lui Manchester United

Sursă foto: https://twitter.com/sporundibicom/

Tehnicianul olandez instalat in vara pe banca echipei Manchester United continua sa aiba o relatie tensionata cu atacantul portughez Cristiano Ronaldo.

Lasat pe banca de rezerve si uneori chiar uitat acolo, Cristiano Ronaldo a fost scos din lot dupa meciul cu Tottenham (2-0) de la mijlocul acestei saptamani.

Portughezul a reactionat la partida cu londonezii vazand ca nu are nicio sansa de a bifa macar un minut si, inainte de ultimul fluier, a parasit banca si s-a indreptat spre vestiare.

Un gest care nu a cazut deloc bine pentru Ten Hag si reputatia acestuia la nivelul lotului echipei engleze.

“Cristiano Ronaldo a refuzat sa intre pe teren la partida cu Tottenham si vor exista consecinte. Este important ca acestea sa fie luat pentru atitudinea si mentalitatea grupului”, a declarat Ten Hag in presa engleza cu referire la excluderea lui Ronaldo din lot pentru meciul cu Chelsea de la finalul saptamanii.

O partida extrem de importanta in economia luptei pentru un loc in primele patru din Premier League.

Cele doua echipe sunt vecine de clasament despartite de doar doua puncte.

“Fotbalul este un sport de echipa si trebuie sa fie respectate anumite standarde. Va fi o perioada de reflectie pentru el si pentru ceilalti, de asemenea”, a completat Ten Hag.

Presa din Albion mai anunta ca Ronaldo ar putea primi cea mai mare amenda din istoria lui Manchester United. Cifra vehiculata este de un milion de lire sterline.



Erik Ten Hag dezvaluie motivul excluderii lui Cristiano Ronaldo din lotul lui Manchester United