Fotbal

Mutu se ia la tranta cu Ibrahimovic in clasamentul golgeterilor din Franta

Fotbalistul echipei Ajaccio, Adrian Mutu, a declarat pentru cotidianul L'Equipe ca va încerca sa îl ajunga din urma pe jucatorul formatiei PSG, Zlatan Ibrahimovici, în clasamentul celor mai buni marcatori din Ligue 1, desi va fi dificil, suedezul având deja cinci goluri la activ.

"Va fi greu sa îl ajung din urma în clasamentul marcatorilor, dar voi încerca. Înca nu l-am sunat pe Zlatan de când sunt în Franta, dar o voi face", a spus Mutu, conform le10sport.com.

Adrian Mutu a precizat ca este foarte multumit de faptul ca a acceptat un contract la Ajaccio si ca asteapta momentul când va fi titularizat. 

"Sunt foarte multumit ca sunt aici. Oamenii sunt sociabili, este important pentru mine si familia mea. Este un club mic foarte ambitios si are un presedinte foarte bun. Cred ca Ajaccio va fi ultimul meu cluj. Este ca într-o familie aici si toti sunt prieteni. Astept cu nerabdare prima mea titularizare, pentru a înscrie primele mele goluri. (...) Nu m-am gândit nicio clipa sa ma retrag din activitate, în momentele dificile. Am încercat mereu sa fiu pozitiv si ambitios" , a mentionat fotbalistul.

Întrebat la ce echipa si-ar fi dorit sa ajunga sa joace, Mutu a raspuns: "Mi-ar fi placut sa joc la Barcelona, deoarece sunt curios în privinta manierei de joc a acestei echipe. Deci optiunea mea ar fi fost Barcelona, nu Paris, desi aceasta din urma este o echipa foarte puternica".



Mutu se ia la tranta cu Ibrahimovic in clasamentul golgeterilor din Franta