Liga 3

Victorii pentru Rapid si Craiova in Liga 3

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Sambata s-au disputat grosul meciurilor din cele cinci serii ale Ligii a 3-a, iar printre echipele victorioase s-au numarat Fotbal Club Rapid si U Craiova 1948 SA, echipa lui Adrian Mititelu.

Intr-un meci din Seria a 2-a, Fotbal Club Rapid a debutat “acasa” in Regie cu o victorie la scor in fata celor de la SC Popesti Leordeni, scor 4-1. Un rezultat oarecum mincinos pentru cei care n-au urmarit partida, giulestenii desprinzandu-se in castigatori cu trei goluri in ultimele 12 minute. Principalele urmaritoare, CS Afumati si Unirea Slobozia au castigat si ele, insa Rapid pastreaza avansul de trei, respectiv patru puncte in clasament.

Gloria Buzau s-a distantat la cinci puncte in prima serie de Otelul Galati, echipa care a fost tinuta in sah de ultima clasata Sanatatea Darabani, scor 1-1.

Craiova lui Mititelu a obtinut prima victorie din 2019, un 3-0 pe teren propriu la Severin contra celor de la ACS SR Municipal Brasov. Raman sase puncte de recuperat fata de liderul Turris Oltul Turnu Magurele, echipa care n-a avut probleme acasa cu Flacara Moreni, scor 5-1.



Victorii pentru Rapid si Craiova in Liga 3