Liga 3

Steaua face un pas mare spre promovarea in Liga 2

Sursă foto: https://www.facebook.com/steauatvofficial/

Victorie cu 2-0 pentru CSA Steaua Bucuresti in mansa tur a dublei de baraj cu CS Afumati pentru promovarea in Liga 2. Returul se va disputa in 29 mai la Afumati.

Asa am trait Steaua - Afumati in barajul de promovare in Liga 2

CS Afumati a ratat deschiderea scorului prin Decu in minutul 3, ocazie pe care ilfovenii aveau sa o regrete dupa doar trei minute.

Steaua a marcat pentru 1-0 prin Zaharia dupa o minge pierduta de ilfoveni in propria jumatate a terenului.

“Militarii” si-au dublat avantajul in minutul 27 prin Chipirliu in urma unei actiuni in viteza.

In minutul 33 oaspetii terenului 5 din Complexul Ghencea au amenintat poarta ros-albastrilor prin sutul lui Stanga din afara careului.

Ocazie pentru Afumati in minutul 53 la sutul lui Avram din afara careului careului. O executie curioasa cu latul din acea pozitie.

Cu un sfert de ora inaintea finalului Steaua a ratat desprinderea prin Mihaescu. Sut in forta blocat de portarul advers Irimiea.

Acelasi Mihaescu a incercat din nou sutul de la distanta in minutul 87. Mingea a ocolit de putin poarta Afumatiului.

Ilfovenii au ratat cea mai mare ocazie in minutul 90+2 prin Alexe. Sutul acestuia din interiorul careului s-a dus peste poarta. Un moment de slabiciune in apararea Stelei de care cei din Afumati n-au reusit sa profite.

Intr-o alta partida de baraj pentru promovarea in Liga 2, SC Otelul Galati si Dacia Unirea Braila au terminat la egalitate, scor 1-1, in mansa tur.

Otelul a deschis scorul, iar rivala din Braila a egalat gratie unui autogol al lui Neagu, jucator cu meciuri in picioare la nivelul Ligii 1.

Daniel Oprita, reactie dupa meci

“Sunt putin suparat ca nu am reusit sa marcam si al treilea gol, dar important e ca n-am primit. Vreau sa-I felicit pe baieti pentru daruire. Afumati e o echipa valoroasa, calificarea nu s-a jucat. Vom avea un retur foarte greu, isi doresc si ei promovarea. Meciul se joaca, trebuie sa fim foarte atenti. Presiunea e mare, eu mi-o fac mare, pentru ca imi doresc foarte mult aceasta promovare.

“Cuvantul de ordine este promovarea. Trebuie sa reuseasca sa indeplineasca obiectivul acestui club mare. Pentru asta i-am adus”.



Steaua face un pas mare spre promovarea in Liga 2