Liga 3

Craiova lui Mititelu urca pe primul loc in Liga 3. Rapid se impiedica langa Bucuresti

Sursă foto: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

AS Steagu Rosu Brasov - U Craiova 1948 SA, cel mai asteptat meci al etapei a 2-a in Seria a III-a din Liga 3 nu a dezamagit, iar cele doua echipe au oferit patru goluri spectaculoase spectatorilor prezenti pe arena Tineretului de sub Tampa.

Craiova s-a impus in final, cu 3-1, printr-un hattrick reusit de Claudiu Balan in minutele 39, 66 si 71, dupa ce brasovenii deschisesera scorul prin Avram in minutul 14.

Stefan Stoica s-a dovedit inspirat in partea secunda prin introducerea in teren a jucatorilor Armaselu si Raicea, doi fotbalisti care au contribuit la golurile doi si trei ale juvetilor.

Meciul a fost animat si in tribune, unde cele doua galerii au fost la inaltime, atat cea a brasovenilor prezenti la Tribuna 2, cat si a oltenilor din Peluza Sud 97. Acestia din urma au afisat mai multe bannere de protest pentru ca echipa lor este nevoita sa dispute meciurile de pe teren propriu la Turnu Severin.

Craiova lui Mititelu a urcat dupa acest succes pe primul loc in clasamentul Seriei a III-a din Liga 3, cu sase puncte din sase posibile si golaveraj 6-1.

Intr-un meci din Seria a II-a, Fotbal Club Rapid a facut primul pas gresit de la promovare obtinand in extremis o remiza, scor 1-1, in deplasare cu SC Popesti-Leordeni. Gazdele au deschis scorul prin Marin in minutul 60, iar egalarea giulestenilor a fost adusa de Vlada dintr-o lovitura de la 11 metri cu patru minute inaintea finalului.

SC Otelul Galati a facut scor pe teren propriu cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, ultima clasata, in fata careia s-a impus cu un categoric 7-0.



Craiova lui Mititelu urca pe primul loc in Liga 3. Rapid se impiedica langa Bucuresti