Liga 1

Zbatere fara gol intre Dinamo si Craiova

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

Echipele Dinamo si Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, duminica seara, in etapa a 2-a din playoff. Un rezultat care nu ajuta niciuna dintre cele doua formatii in lupta pentru titlu si care avantajeaza in primul rand pe liderul clasamentului din Liga 1.

Doar 57 de secunde trecusera de la primul fluier al lui Marius Avram cand Dinamo a ratat prima ocazie a meciului la sutul lui Palic putin pe langa poarta Craiovei.

Oltenii au replicat prin Zlatinsky in minutul 11 cu un sut care a ratat de putin buturile aparate de Penedo.

Craiova a ramas echipa mai periculoasa in prima repriza si Ivan avea sa rateze in minutul 44 singur cu portarul lui Dinamo. Atacantul din Banie nu si-a potrivit pasii, a intarziat finalizarea si i-a permis lui Romera, venit din spate, sa devieze in corner.

Citește și... Asa am trait Dinamo - Craiova 0-0

Jocul a avut mai mult cursivitate in partea secunda si a inceput furtunos cu voleul lui Bumba blocat de Calancea in minutul 48.

O noua sansa irosita de Ivan in minutul 52 la pasa lui Mazarache in interiorul careului. Atacantul Craiovei a incercat un dribiling in plus si a fost deposedat.

Dinamo a replicat prin Bumba cu un sut peste poarta in urma unui corner in minutul urmator

Cea mai mare ocazie a meciului a fost ratata de Craiova in minutul 58 la mingea centrata de Baluta si care a cazut pe transversala, o faza la care portarul Penedo era batut.

Pana la final Popov a fost aproape de autogol in minutul 79 la un sut al lui Bumba, iar Bawab, jucator intrat in partea secunda, a reluat pe langa in minutele de final.



Zbatere fara gol intre Dinamo si Craiova