Liga 1

Viitorul revine de la 1-2 si castiga la Clinceni

Sursă foto: https://www.instagram.com/viitorulfc/

Meci spectaculos la Clinceni intre Academica si Viitorul, partida pe care fosta campioana a Romaniei a castigat-o, cu 3-2.

Viitorul a deschis scorul prin Ganea in minutul 19. Acesta a marcat cu un sut spectaculos din intoarcere de la aproximativ 20 de metri usor lateral stanga.

Cu un minut inaintea pauzei gazdele din Clinceni au egalat prin Cebotaru. Sut in forta din 7-8 metri, pozitie centrala.

Dupa pauza, in minutul 55, Acacemica Clinceni trecea la conducere dupa un gol marcat de Sut cu capul. Centrare din corner si reluare din unghi pentru 2-1.

Viitorul a revenit pe final de meci si a intors rezultat prin doua goluri in mai putin de cinci minute.

Iancu a egalat la 2-2 in urma unui penalty acordat pentru faultul lui Bejan asupra lui Casap.

Apoi, in minutul 78, Rivaldinho a adus victoria pentru Viitorul, profitand de mingea respinsa in fata de portarul Santos la sutul lui Munteanu.

Caseta tehnica

Academica: Miguel Santos -  Kontoes, Humanes (Bejan '46), Patriche,  M. Dobrescu - Cebotaru, Albu, Şut - Merloi (Ion '76), Vojtus, Al. Buziuc (Ventura '62). Antrenor Ilie Poenaru;

Viitorul: Căbuz - R. Boboc, Mladen, V. Ghiţă, De Nooijer (Casap '61) - A. Ciobanu (Dussaut '46), Artean, C. Ganea - G. Iancu - Rivaldinho, Zoua (Munteanu '70). Antrenor Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Humanes '23, Buziuc '59 / Ganea '21, Ghiţă '33, Căbuz '90+4.

Arbitri: Lucian Rusandu - Vladimir Urzică, Marius Marchidanu - Andrei Chivulete;Viitorul revine de la 1-2 si castiga la Clinceni