Viitorul Constanta

Viitorul lamureste situatia lui Coman

Disparut din prima echipa a celor de la Viitorul, mijlocasul Florinel Coman a devenit subiectul diferitelor speculatii pe care oficialii campioanei Romaniei le-au lamurit intr-un comunicat.

"Având în vedere ultimele știri apărute în presă legate de jucătorul nostru, Florinel Coman, în sensul că ar săvârși o pedeapsă ca urmare a unei fapte disciplinare, Fotbal Club Viitorul dezminte în totalitate aceste informații", se arata in comunicatul emis de FC Viitorul.

"Dorim să precizăm că jucătorul nu a săvârșit fapte disciplinare, nu a suportat nicio sancțiune disciplinară și a avut un program de pregătire separată din cauza faptului că nu a reluat pregătirile, în această vară, odată cu restul colegilor lui. De zilele următoare Florinel Coman va reveni în programul echipei, după cum a afirmat și managerul tehnic al echipei noastre, Gheorghe Hagi, după încheierea meciului cu CFR Cluj", se mai precizeaza.

Coman n-a jucat niciun minut in acest sezon, dupa ce campionatul trecut a fost unul dintre cei mai importanti jucatorii de la Viitorul.

Evolutiile bune l-au adus in atentia clubului portughez Benfica Lisabona, dar si a lui Gigi Becali pentru o trecere la FCSB.



Viitorul lamureste situatia lui Coman