Viitorul Constanta

Viitorul si Farul ar putea fuziona. Primarul din Constanta are alte planuri

Sursă foto: https://www.fcviitorul.ro/

Cele doua echipe fanion din Constanta ar putea deveni una singura intr-un proiect comun.

Ceea ce a parut un simplu zvon incepe sa capete contur mai ales dupa comunicatul publicat de FC Viitorul Constanta in cursul zilei de sambata.

“Conducerea F.C Viitorul Constanța a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toți constănțenii.

“Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni.

“Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susținută de toți constănțenii, de conducători, de oficialități și de suporteri”, se arata in comunicatul celor de la FC Viitorul.

Noua echipa rezultata in urma fuziunii ar urma sa se numeasca FC Viitorul Farul Constanta, iar meciurile de acasa ar urma sa se dispute pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu.

Aceasta pana cand in orasul Constanta va fi ridicat un stadion modern pe locul actualei arene “Farul”.

In acelasi timp, primarul Constantei are alte planuri pentru banii publici. Acesta a anuntat ca ia in serios infiintarea unui CSM local cu mai multe sectii sportive, ceea ce inseamna ca eventuala sustinere pentru noua echipa Viitorul Farul va fi zero.

“Sa vedem daca nu cumva e mai bine sa ne facem in Constanta un club sportiv municipal, cu mai multe ramuri sportive.

“Nu stiu despre preluarea Farului de catre Gica Hagi. Nu am auzit nimic concret. N-am in intentie sa propun sistarea contributiei banesti, dar cand adun banii aia vezi ca poti finanta un club sportiv municipal al Constantei”, a declarat edilul intr-o conferinta de presa.



Viitorul si Farul ar putea fuziona. Primarul din Constanta are alte planuri