Viitorul Constanta

Patru tineri de la Constanta convocati la nationala

Victor Piturca a surprins pe toata lumea cand a selectionat la echipa nationala patru tineri fotbalisti de la Viitorul Constanta. Pe langa portarul Buzbuchi, au mai fost convocati Mihai Balasa, Aurelian Chitu si Denis Alibec. Acestia vor participa alaturi de experimentatii jucatori din nationala in cantonamentul din Estepona.

Cei patru fotbalisti, dar si antrenorul lor, Catalin Anghel, au dat si delcaratii in cadrul unei conferinte de presa.

"Este concurenta mare la echipa nationala de seniori. Eu sunt increzator in fortele mele, iar aceasta convocare vine ca un plus pentru carierele noastre. Putem spune cu totii ca este cel mai bun moment al carierelor noastre", a spus portarul Buzbuchi.

Prima reactie a lui Balasa a fost sa-si anunte familia dupa ce a aflat de convocare "I-am trimis imediat mesaj tatalui meu sa il anunt. Am fost foarte bucuros cand am aflat ca voi imbraca tricoul Romaniei si voi face totul pentru a nu dezamagi", a declarat fundasul Viitorului.

Tot cu speranta de a nu dezamagi s-a aratat si Aurelian Chitu, care spune ca "este visul oricarui fotbalist sa ajunga sa joace pentru echipa nationala a tarii sale".

Surprins de convocare a fost si atacantul Denis Alibec: "Cred ca munca depusa alaturi de ceilalti colegi de la Viitorul este confirmata prin aceste convocari". De aceeasi parere este si antrenorul lor, Catalin Anghel: "Este rodul muncii noastre de la Academia Gheorghe Hagi. Dupa acest tur de campionat cred ca au aratat ca merita sa fie convocati la echipa nationala."

 

Onlinesport: Irina Maxim



Patru tineri de la Constanta convocati la nationala